KORRES

KORRES on kreikkalainen luonnonkosmetiikkasarja. Täydellinen, kliinisesti testattu ja tehokas valikoima hiustenhoitotuotteita jokaiselle hiuslaadulle. Orgaaniset kreikkalaiset kasviuutteet yhdistettynä äärimmäisen tehokkaisiin aktiivisiin ainesosiin kosteuttavat ja suojaavat hiuksia ulkoisilta haittavakutuksilta varmistaen terveiden hiusten kasvun.

Hiustenhoitosarjan shampoot ja hoitoaineet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, joilla on hoitavia ominaisuuksia. B5-provitamiinit ja B3-vitamiinit lisäävät hiusten kiiltoa ja joustavuutta sekä suojaavat niitä mekaaniselta kulumiselta.

Valikoimasta löydät myös päivittäiseen käyttöön sopivat vartalonhoitotuotteet. Niissä yhdistyvät laadukkaat luonnon raaka-aineet, hoitavuus ja herkulliset tuoksut. Pehmeävaahtoiset suihkugeelit hemmottelevat niin ihoa kuin aisteja kosteuttamalla pitkäkestoisesti ja hurmaavilla tuoksuillaan. Kosteuttavat vartalovoiteet sisältävät runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka herättävät orvaskeden antamalla ihosoluille varsinaisen energiapaukun.

Yhdeksän luonnollista naamiota ja kuorintaa sopivat kaikille ihotyypeille, jolloin valinnan voi tehdä ihon erityisten, välittömien tarpeiden mukaan. Valikoima kattaa kaikki ihon tarpeet kiinteytyksestä syväpuhdistukseen. Kaikki tämän uuden tuoteperheen jäsenet ovat täynnä eksoottisten hedelmien iholle hyödyllisiä raaka-aineita - saat välittömästi iholla näkyvät tulokset täynnä luonnollista tehoa ja taivaallista tuoksua.

[Kuva: Korres]


KC Professional - Black Edition

Four Reasons Black Edition on premium-tason sarja uudenaikaisia, teknisesti korkealaatuisia tuotteita, jotka on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen. Black Edition -sarja tuo ammattilaistason muotoilu- ja viimeistelytuotteet kaikkien ulottuville - fiksuun Four Reasons -hintaan. Four Reasons Black Edition -sarjan kymmenen tuotteen monipuolisella kokonaisuudella toteutat hiustyylit ja kampaukset arjesta aina hohdokkaimpiin juhlahetkiin. Miksi tyytyisit vähempään?

[Kuva: KC Professional - Black Edition]


KC Professional - Back to the roots

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudenlaiset, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Back to the Roots tasapainottaa, hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Back to the Roots - takaisin juurille.

[Kuva: KC Professional - Back to the roots]


Sim Sensitive - DS

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä haasteita, joihin on kehitetty kotimainen, korkealuokkainen ja hajusteeton DS-kampaamotuotesarja. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen, paitsi DS Heat Protection lämpösuoja.

[Kuva: Sim Sensitive - DS]


Keune - Care Line

Ylellisyyttä päivittäiseen hiusten ja hiuspohjan hoitoon: Care Line -tuotteet ravitsevat hiuksia ja tasapainottavat hiuspohjan normaalia toimintaa, luonnolliset mineraalit parantavat pitkäkestoisesti niin hiusten kuin hiuspohjankin kuntoa. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja helposti kammattavat.

[Kuva: Keune - Careline]


Keune - Design Line

Keune Design -sarja erottuu tunnistettavalla pakkauksellaan sekä tuotteillaan. Design -sarja tarjoaa työkalut onnistuneeseen tyyliin missä ja milloin tahansa. Tuotteet sopivat erinomaisesti kaikille hiustyypeille.

[Kuva: Keune - Designline]


GHD - Muotoiluraudat ja hiustenkuivaajat

Meidän kautta voit tilata upeita GHD muotoilurautoja ja hiustenkuivaajia.

[Kuva: GHD - GHD - Muotoiluraudat ja hiustenkuivaajat]